Om MPWR

Vi bryr oss på riktigt och vill vara nära, äkta och engagerade

MPWR Performance utgörs av utbildare och coacher som är engagerade, äkta och bryr sig på riktigt. Vi jobbar nära våra kunder för att skapa samarbeten som är långsiktiga och högkvalitativa. Det är faktiskt inte ovanligt att de som anlitar oss betraktar oss mer som kollegor, snarare än konsulter.

Om vi får gissa har ert företag eller team redan gjort vissa satsningar på utveckling och utbildning. Därför fokuserar vi på att möta er på den plats ni är på idag, utifrån er nivå och era behov. Vi sätter era medarbetare, kunder och verksamhet i fokus och vill nå en bra balans mellan att lyssna, förstå, inspirera och lära ut.

Vi är verksamma inom många olika branscher och genomför de flesta insatser kopplade till kommunikation på plats hos er, men ni är också välkomna till våra lokaler i centrala Örebro. Självklart erbjuder vi även aktiverande digitala utbildningar som ett komplement när tidseffektivitet eller variation är viktigt.

Elin Jaeger

VD, utbildare och coach

+46 (0)76 000 23 68
elin.jaeger@mpwr.se

Elin är utbildad inom kommunikativt ledarskap och retorik och har väldig erfarenhet av bland annat service, vilket bidrar till hennes driv och kundorientering. Hon har jobbat med coaching och ledarskap sedan 2012 och i egenskap av chef har hon stor förståelse för ledares olika utmaningar. Elin arbetar aktivt med värderingsfrågor, kultur, ledningsgrupper och ledarskapsutveckling. Oavsett om det gäller intern eller extern kommunikation kan Elin tillsammans med er skapa engagemang, hållbara resultat och delaktighet i grupper.

Julia Nilsson

Julia är utbildad inom retorik och ledarskap och har lång erfarenhet av service och sälj. Hon är resultatdriven och brinner för teamutveckling, ledarskap och konstruktiv feedback. Julia identifierar snabbt era behov och skapar insatser som går till utmaningens kärna och ger konkreta, mätbara resultat vad gäller kommunikation och bemötande.

Karin Åqvist

Karin har en utbildning inriktad mot psykologi och beteendevetenskap i bagaget och hon har även lång erfarenhet av service. Hon är genuint intresserad av hur vi människor fungerar psykologiskt och olika gruppers beteende. I arbetet med våra kunder är hon lösningsorienterad och besitter en stor förmåga att lyssna in och identifiera behov. Vid sidan av arbetet håller hon i yogaklasser, där hon utvecklar sin pedagogiska förmåga och möter, leder och inspirerar människor med olika utgångslägen.

Wilma Andersson

Wilma har en kandidatexamen som personalvetare och har lång erfarenhet i att jobba med service. Wilma brinner för service i världsklass, och att utveckla medarbetare till att bli sitt bästa jag. Med utbildning i sociologi har Wilma ett brett perspektiv på olika beteenden och hur det skapas och formas av samhället. På MPWR får Wilma användning av sin erfarenhet i service genom att kunna känna igen sig i medarbetarnas vardag, och med glimten i ögat hjälper hon till att hitta lösningar på problemen.

Lena Jäger, MPWR

Lena Jaeger

Lena ser till att det blir förändring i företagskulturen på riktigt, tack vare sin pedagogiska förmåga och en stor dos av positiv energi. Hon har varit aktiv som ledare och chef i större delen av sitt liv, och är ICF-diplomerad coach. Hos MPWR arbetar hon främst med att stötta organisationers ledarskap och medarbetarskap genom bland annat chefshandledning, mentorskap, utbildning och coaching. De senaste åren har Lena speciellt fokuserat på ”Arbetsglädje – att må bra, trivas och prestera på jobbet”. Hon brinner för att bidra till att människor skapar förändring och därmed uppnår ett större välbefinnande, privat och i arbetslivet.

Henning Ledstam

Henning har erfarenhet av både service och ledarskap och brinner för kommunikation där människor kan nå fram till varandra på optimalt vis. Han är dessutom utbildad och verksam skådespelare och rutinerad i att möta människor på deras nivå. Henning har även studerat retorik och har ett fantastiskt kundbemötande, utöver en rolig, djup och energifull personlighet.

Kontakta oss

Hör gärna av dig om du vill veta mer om oss och vad vi erbjuder!