Vi är ett erfaret team
med lång erfarenhet

Elin Jaeger

Elin har en universitetsexamen med inriktning kommunikativt ledarskap och retorik, samt lång erfarenhet från servicebranschen där hon bland annat jobbat som reseledare. Hennes tidigare arbeten har gjort henne väldigt driven, social och framåt, samt tränat henne i förmågan att alltid se kunden och sätta deras behov först. Samtidigt som hon genom sin utbildning lärt sig konsten att få andra att lyssna och förmågan att skapa engagemang och delaktighet i grupper. Elin har bred erfarenhet av att ha samarbetat med en mängd olika organisationer, i olika branscher och är således flexibel, inkännande och bra på att skapa konkreta resultat. Både vad det gäller intern och extern kommunikation samt ledarskap, så strävar Elin alltid efter att i samråd med sin kund skapa ett positivt och hållbart resultat. Elin älskar sitt jobb och det märks i mötet med såväl kollegor som kunder.

Julia Nilsson

Försäljningschef & Utbildare

Julia har arbetat med service och sälj i många olika sammanhang, och har en universitetsexamen inom Retorik och ledarskap i grunden. Hon brinner för att nå resultat på rätt sätt utifrån människors olika drivkrafter. MPWR lockade henne för att kunna utveckla sig själv och samtidigt utveckla andra. Att ha en rak kommunikation i form av feedback som kommer från båda håll i samarbetet tilltalar henne då det skapar möjlighet att alltid kunna utvecklas och göra saker lite bättre. Julia är skicklig på att snabbt identifiera sin kunds behov och genom noga förberedelser skapa insatser som går till kärnan av utvecklingsbehovet. Julia har tillsammans med sina kunder skapat konkreta och mätbara resultat vad gäller kommunikation och bemötande. Även ledarskap och teamutveckling är vanligt förekommande för henne. Julia brinner för att skapa förändring vilket hon mycket skickligt gör tillsammans med sina kunder”

Frida Brummer

Frida har en universitetsexamen som Personalvetare. Hon har tidigare arbetat med HR-frågor och dessförinnan projektledning. Frida har även många års erfarenhet från idrotten- och träningsvärlden där hon bland annat varit volleybolltränare, seglarinstruktör och gruppträningsinstruktör. Frida har en förmåga att inspirera, lyfta och utmana såväl idrottare som sina kunder och kollegor. Genom att vara inkännande, lugn och en god lyssnare når hon fram, samtidigt som hon inte räds att ställa tuffa frågor eller utmana invanda mönster. Att anpassa sin kommunikation och alltid sätta mottagaren i första rummet är viktigt för henne, och då blir det även bästa möjliga resultat. Frida har starka värderingar som ligger henne väldigt varmt om hjärtat och agerar alltid utifrån en stark etisk kompass.

Karin Åqvist

Karin har en universitetsexamen med inriktning psykologi och har även lång erfarenhet av service från sitt tidigare yrkesliv. Vid sidan av arbetet tränar hon även dans och håller i yogaklasser där hon utvecklat sin pedagogiska förmåga och erfarenhet av att möta, leda och inspirera grupper på olika nivåer och med olika utgångslägen. Karin har ett genuint intresse och engagemang för bemötande och kundkontakt och där hon genom sin utbildning har fått en bred kunskap om människors beteenden och hur man kan påverka dessa beteenden. På MPWR har hon fått stor användning av sin förmåga att lyssna och ta in en person, identifiera vilket behov som finns för att sedan koppla samman det med kunskapen från hennes examen i psykologi.

Kontakta oss

Hör gärna av dig om du vill veta mer om oss och vad vi erbjuder!

MPWR Performance Management AB

Besöksadress:
Nikolaigatan 3
702 10 Örebro

Fakturaadress:
105 69 Stockholm
Kund-id FRX6632
FE 301