Kundbemötande

Enhetlig, effektfull och serviceinriktad kommunikation

Oavsett om vi kommunicerar via telefon, mejl eller i möten är det lika viktigt att ha en enhetlig, effektfull och serviceinriktad kommunikation.

“Att skapa ökad kundnöjdhet och långvariga kundrelationer är en betydande del av lönsamheten”

Vi vill förstärka och utveckla ert kundbemötande till nästa nivå, inte skapa något som känns krystat eller konstlat. Oavsett om ni vill öka kundnöjdheten, få mer effektiva samtal eller bli tryggare i att hantera svåra samtal så bidrar vi med de teorier och konkreta verktyg som kommer göra skillnad för er. Vi ger inte bara tips på vad, utan även hur med många konkreta exempel från just ert arbete.

Vi hjälper er bland annat genom ökad förståelse för hur er mentala inställning påverkar kommunikationen. Ni får tips på effektiva ordval och hur ni kan styra mer mot lösningsfokus i stället för att fastna i problemen. Vi visar på hur ni kan bli tydligare i dialogen, vilka frågor som gör skillnad och hur ni bekräftar och aktivt lyssnar in informationen ni får.

Effekten av våra utbildningar är ofta mer effektiva samtal/mejldialoger och nöjdare kunder – och därmed en enklare vardag för er.

“Vi har samarbetat med MPWR under en längre tid inom olika områden. Vi möts alltid av kunniga, engagerade och förberedda handledare som hela tiden utmanar oss att utvecklas och bli ännu bättre.
Vi har lyft oss till en ny nivå vad det gäller kommunikation och dialog med våra kunder. Effekten av arbetet tillsammans med MPWR har visat sig genom att vi har bibehållit en fortsatt ökad kundnöjdhet från en redan hög nivå vilket är fantastiskt.”

Lars LindqvistHead of operations, SiteVision

Kontakta oss

Hör gärna av dig om du vill veta mer om oss och vad vi erbjuder!